Chaque jour,
notre bureau d'étude
crée pour vous
un espace qui vous
simplifie
la vie!
U bent particulier
FR / NL

Winkelinrichting

Originele winkel inrichting!

Kitchy Bell biedt een enorm palet en een grote originaliteit voor uw winkelinrichting. Een volledige ploeg vakmensen waarborgen u een ideale coördinatie van uw werken van A tot Z.

Wij beschikken over een team van binnenhuisarchitecten die uw winkel inrichting ontwerpen en alles op maat realiseren in een gemaakte studie. Onze opgeleide monteerders waarborgen een perfecte plaatsing en u kan rekenen op een uitstekende dienst na verkoop.

Al uw wensen, noden en budget omtrent de winkelinrichting zet Kitchy Bell om naar een perfect resultaat.

Kitchy Bell is al reeds 1954 de gespecialiseerde fabrikant voor het inrichten van gelijk welke ruimte voor zowel privé-, als beroepsdoeleinden. Dit gaat van modern tot klassiek. Wij gaan van start met een vrijblijvend bezoek van één van onze vertegenwoordigers. Achteraf wordt een studie opgemaakt die beantwoord aan uw wensen en noden.

Bij Kitchy Bell hebt u een grote keuze aan materialen voor uw winkel inrichting. Vraag hierover vrijblijvend meer informatie bij één van onze medewekers.

Voor meer informatie omtrent uw winkel inrichting, gelieve ons vrijblijvend te contacteren.

Winkelinrichting realisaties

winkel inrichting winkel inrichting winkel inrichting

 

 

Bekijk ook volgende pagina's:

Badkamer inrichting - Dressings op maat - Inbouwkasten op maat - Kantoor inrichting - Kasten op maat - Keuken inrichting - Keukens en badkamers - Maat keukens - Winkelinrichting - Winkel inrichting